t Boshuisje Winterswijk: logo

Introductie

't Boshuisje

foto's en geluiden

films

gastenboek

prijzen 2019

voorwaarden

privacyverklaring

Natuurfotografie

vogels

Tips

Omgeving

wandelen

fietsen

Contact

Social media

Links

't Boshuisje Winterswijk : Privacy verklaring

t Boshuisje Winterswijk, gevestigd aan Kattenbergweg 1-01, 7101 BM Winterswijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Zie de pagina Contact
https://www.boshuisjevakantie.nl/ 06-22584832


Persoonsgegevens die wij verwerken
't Boshuisje Winterswijk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken*:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

Bij aankomst kan u gevraagd worden zich te identificeren.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met 't Boshuisje Winterswijk (zie pagina Contact), dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
't Boshuisje Winterswijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het toezenden van de overeenkomst
- Het afhandelen van uw betaling
- Het retourneren van de waarborgsom
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- 't Boshuisje Winterswijk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor een belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
't Boshuisje Winterswijk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van 't Boshuisje Winterswijk) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
't Boshuisje Winterswijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieŽn) van persoonsgegevens:

Alle persoonsgegevens uitgezonderd e-mail-adres: > Bewaartermijn: 7 jaar > Reden: Fiscaal
E-mailadres: Indien u een vakantie bij ons boekt, OF: Indien u geen vakantie bij ons boekt doch alleen een e-mail-bericht hebt verzonden voor informatie, - dan bewaren wij uw e-mailadres voor het verzenden van onze nieuwsbrief totdat u aangeeft daar geen belangstelling (meer) voor te hebben.

Delen van persoonsgegevens met derden
't Boshuisje Winterswijk verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht (b.v. incassobedrijf), sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 't Boshuisje Winterswijk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
't Boshuisje Winterswijk plaatst zelf geen cookies op de website. Er bevinden zich echter wel social-media-plugins op de website waardoor derden als Google, Twitter, Facebook en Zoover wel cookies kunnen plaatsen.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geÔnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 't Boshuisje Winterswijk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar 't Boshuisje Winterswijk (zie pagina Contact).

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Na afhandeling van uw verzoek wordt de ID-kopie vernietigd.

't Boshuisje Winterswijk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
't Boshuisje Winterswijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met 't Boshuisje Winterswijk (zie pagina Contact).

* alle overige informatie die in het verleden door gasten is verstrekt, is inmiddels vernietigd.